AZ SINT-ELISABETH ZOTTEGEM


GEZONDHEIDSZORG EN

DRINGENDE MEDISCHE HULPVERLENING

Dagopnames, spoedopnames in de regio van Zottegem

Kindvriendelijk ziekenhuis

Het Algemeen Ziekenhuis Sint-Elisabeth in Zottegem is een belangrijke peiler in de voorzieningen voor gezondheidszorg en in de dringende medische hulpverlening.

 

Kindvriendelijk ziekenhuis
Daarom is ons motto werken, zorgen en verzorgen met stijl. Omdat wij ons profileren als een kindvriendelijk ziekenhuis zijn er voor de ouders onbeperkte bezoekuren en is er de mogelijkheid om steeds bij het kind te overnachten. Verder mogen de ouders ook aanwezig zijn bij ingrijpende gebeurtenissen zoals: onderzoeken, plaatsen van een infuus, maar ook bij heelkundige ingrepen in het operatiekwartier.  Er wordt rekening gehouden met de gewoonten en rituelen van het kind.

 

Uitgebreid dienstenpakket

AZ St-Elisabeth beschikt over een uitgebreid dienstenpakket. Meer dan 750 medewerkers en 96 specialisten en geneesheren staan dagelijks voor u klaar om een uitstekende medische service te verlenen. Zo vindt u bij ons onder andere een afdeling pediatrie, psychiatrie en een dagkliniek waar u terecht kunt voor dagopnames. Ook voor spoedopnames kunt u natuurlijk bij ons terecht. Dag en nacht staat een ervaren verplegend en medisch team klaar om u op te vangen in geval van nood. 

 

Heeft u vragen ? Aarzel dan niet om AZ St-Elisabeth te contacteren, uw ziekenhuis in de regio van de Vlaamse Ardennen (Zottegem, Oudenaarde & Geraardsbergen).